• Partner in groei
  • De juiste match
  • Professionele ondersteuning

Wie zijn wij?

home_afbeelding_2

Welkom bij KmK-Services

Hét uitzendbureau uit Nijmegen gevestigd in Wijchen voor jouw toekomst en succes. Ontstaan uit passie voor het matchen van werkzoekenden en werkgevers. Opgericht in 2021 waarin de eerste werkzaamheden begonnen in het bemiddelen van personeel. Vanuit hier steeds verder doorgegroeid in meerdere diensten en branches. Er is dan ook niks meer te gek voor ons!

Wij zijn er écht voor jou

Bij KMK-Services begrijpen we dat het vinden van de juiste baan meer is dan alleen werk; het gaat om het vinden van een plek waar je kunt groeien, jouw vaardigheden kunt inzetten en die vervolgens ook gezien worden. We richten ons op meerdere branches, waardoor we een breed scala aan mogelijkheden kunnen bieden die aansluiten bij allerlei ambities. Onze ervaren matchmakers nemen de tijd om jouw wensen en doelen te begrijpen en begeleiden je vervolgens door het gehele sollicitatieproces.

Ook begrijpen we dat voor een werkgever het succes afhangt van de kwaliteit van je medewerkers. Met onze kennis en ervaring zorgen we voor de juiste mensen op de juiste plek.

home_afbeelding_3
home_afbeelding_4

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

KmK-Services

Bijsterhuizen 3011A
6604LP, Wijchen
Nederland

024 - 67 94 894
info@kmk-services.nl

 

 

Partner in groei

De juiste match

Professionele ondersteuning