• Partner in groei
  • De juiste match
  • Professionele ondersteuning

Werkgever – ik heb personeel nodig

home_afbeelding_2

Kies voor KmK-Services als partner voor personeelszaken

Als ondernemer ben je met veel dingen bezig voor jouw bedrijf. Wanneer je groeit, zijn er uiteindelijk meer mensen nodig om het gewenste werk uit te kunnen voeren. Wij begrijpen dat je als ondernemer bezig wil blijven met je kernactiviteiten en zijn daarom graag je partner in personeelszaken.

Kortgezegd: je laat ons weten wat je nodig hebt aan personeel en op welke manier en wij regelen de ‘rest’. Denk hierbij aan het plaatsen van vacatures, het kennismakingsgesprek, in contact blijven met de werknemer óók na plaatsing bij jouw bedrijf.

dienst_1_afbeelding_2

In no-time geregeld!

Wij hebben een groot netwerk aan beschikbare werknemers. We kunnen supersnel inspelen op (specifieke) personeelsbehoeften.

Ook wanneer je op zoek bent naar personeel in  seizoensgebonden pieken of onvoorziene afwezigheden van vast personeel, kunnen wij snel en gemakkelijk tijdelijke medewerkers inzetten. De mogelijkheid om snel personeel in te schakelen zonder de administratieve lasten van werving en personeelsbeheer, maakt KmK-Services een effectieve partner voor jouw bedrijf. We werken met bedrijven van alle groottes en in allerlei branches.

Kennismaken? Neem vrijblijvend contact op via onderstaande knop.

Ervaar de rust van uitbesteden

Vergeet niet dat het inschakelen van een partner in personeelszaken veel rust brengt in je gehele bedrijf. Ook op bestaande werknemers. Wanneer zij weten dat er – wanneer het nodig is – snel meer handen ingezet kunnen worden, zorgt dit voor verlaging van de werkdruk. In de afgelopen jaren is een stijgende werkdruk een groot probleem binnen bedrijven. Door het snel kunnen schakelen tijdens drukke periodes, kun je als bedrijf de werkbelasting evenwichtiger verdelen en voorkomen dat het vaste personeel overbelast raakt. Dit draagt absoluut bij aan een hogere werknemerstevredenheid en productiviteit, omdat medewerkers zich gesteund en gewaardeerd voelen.

home_afbeelding_3
home_afbeelding_4

Ik ben op zoek naar personeel!

Vraag vrijblijvend meer informatie aan en KmK-Services helpt je verder.

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

KmK-Services

Bijsterhuizen 3011A
6604LP, Wijchen
Nederland

024 - 67 94 894
info@kmk-services.nl

 

 

Partner in groei

De juiste match

Professionele ondersteuning