• Partner in groei
  • De juiste match
  • Professionele ondersteuning

ALGEMEEN

Zorg dat de elektra goed en veilig werkt. Jij bent dé specialist die voortdurend op zoek is naar uitdagende opdrachten. Dit komt perfect uit, want er liggen genoeg interessante projecten voor je klaar. Denk bijvoorbeeld aan het volledig voorzien van een ziekenhuisafdeling van elektronische installaties, of ervoor zorgen dat de elektra in een luxe woning optimaal functioneert. Twee totaal verschillende technische projecten waarin jij je volledig kunt uitleven als een doeltreffende monteur elektrotechniek. Je taken zullen onder andere bestaan uit:

Is jouw project afgerond? Fantastisch! Dat vieren we uitgebreid, waarna we meteen doorgaan naar de volgende uitdaging. Op naar een nieuwe uitdaging!

DIT GA JE DOEN

Blijf jezelf ontwikkelen. Van opleidingen tot cursussen en het opdoen van werkervaring bij diverse projecten, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ben je na een tijdje toe aan een nieuwe uitdaging? Er zijn volop kansen om door te groeien of je te specialiseren. Kansen genoeg!

FUNCTIE-EISEN

Hoe technisch het werk ook is, het blijft mensenwerk. Jij bent het best te beschrijven als betrokken, zelfstandig en leergierig. Je durft fouten te maken en staat altijd klaar voor klanten en collega’s. Daarnaast beschik je als toegewijde monteur elektrotechniek over:

Goed om te weten: dit zijn onze richtlijnen. Beschik jij over andere kwaliteiten die ook bij deze functie passen? Geweldig! Inspireer ons met jouw sollicitatie op deze vacature.